Workshop Prioriteiten Stellen

De resultaatgerichte workshop: Prioriteiten Stellen leert medewerkers prioriteiten stellen en leert ze beter overzicht houden over hun werkzaamheden, zodat ze betere besluiten kunnen nemen.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Workshop Prioriteiten Stellen voor jouw werknemers

De workshop Prioriteiten Stellen is geschikt voor alle niveaus binnen de organisatie. In deze workshop ervaren de deelnemers aan de hand van de theorie rondom de Eisenhower Matrix en Situationeel leidinggeven hoe prioriteiten stellen werkt en wat het oplevert. Dit zorgt voor minder stress of een burn-out. In combinatie met situationeel leidinggeven krijgen leidinggevenden inzicht in het herverdelen van werk, waardoor hun medewerkers kunnen groeien en zij zelf meer aandacht kunnen besteden aan leidinggeven.

Resultaat

De workshop Prioriteiten Stellen duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10-15 personen. Deze workshop is zowel geschikt voor incompany als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de medewerkers weten prioriteiten te stellen waardoor ze minder stress ervaren en beter overzicht kunnen houden over hun werkzaamheden. Dat noemen wij resultaat uit opleiden!

Programma Workshop Prioriteiten Stellen

In between job workshops

De workshop Prioriteiten Stellen wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Tijdens de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. De deelnemers leren beter prioriteiten stellen in de praktijk, waardoor ze overzicht houden over hun werkzaamheden, hun zaken beter op orde hebben en betere besluiten kunnen nemen.

Naast Prioriteiten Stellen bieden wij ook de volgende workshop aan:

Workshop omgaan met Weerstand en Verandering

Studieduur en kosten

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 99,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Meld je aan voor Prioriteiten Stellen

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

Prioriteiten Stellen op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen