Voeding, Industriële Processen

Beoordeeld met een 8,0!
Jouw medewerker weet de voedselveiligheid te bewaken, kan microbiologische monsters nemen, kan persoonlijke hygiëne hanteren en heeft kennis van het HACCP. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

€ 1.295,- excl. btw

Deze opleiding is te volgen met STAP-subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor Voeding, Industriële Processen

Zijn er binnen jouw organisatie medewerkers werkzaam met de potentie om zich verder te ontwikkelen? Of wil je nieuwe medewerkers goede basiskennis over veiligheid en industriële processen in de voedingsmiddelenindustrie bijbrengen? In samenwerking met ROC MN bieden wij het keuzedeel ‘Voeding, Industriële Processen’ aan waarbij (nieuwe) medewerkers onder andere leren over voedselveiligheid, het nemen van microbiologische monsters en het HACCP.

Dit opleidingstraject komt in aanmerking voor een subsidievergoeding van €1000,- per medewerker met de subsidieregeling: NL leert door! Let op: 10% van de subsidie gaat eraf voor administratiekosten.

Resultaat

Het opleidingstraject duurt 6 weken. De opleiding is deels online en deels op leslocatie. De theorie wordt behandeld in de online en fysieke lessen en kan zelfstandig bestudeerd en geoefend worden via e-learning. Daarnaast is de deelnemer bezig met praktijkopdrachten op de werkvloer. Het traject wordt afgesloten met een examen.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De opleiding is praktijkgericht en stimuleert leren op de werkplek door diverse praktijkopdrachten. Tijdens de opleiding staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. Samen met onze klanten werken we aan zichtbaar betere productiemedewerkers. Inmiddels zijn al meer dan 3.000 medewerkers van klanten als FrieslandCampina, AFP, Attero en Zeelandia door Cbt opgeleid! Belangrijke aandachtspunten binnen dit traject zijn:

  • (Voedsel) Veilig werken
  • Waarborging HACCP
  • Kwaliteitsbehoud
  • Allround inzetbaarheid
  • Veiligheid directie omgeving

Praktische informatie

  • Studieduur: 6 weken
  • Kosten:  € 1.295,- (excl. btw)
  • Niveau: mbo niveau 2 + mbo-certificaat

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren