Veilig Werken in Besloten Ruimte

Beoordeeld met een 7,7!
Na afloop van de training veilig werken in besloten ruimte weet de werknemer juist en veilig te handelen in noodsituaties.

Jouw werknemers opleiden voor Veilig Werken in Besloten Ruimte

De veilig werken in besloten ruimte training is bedoeld voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren in een besloten ruimte. Personen die werkzaamheden uitvoeren in een besloten ruimte hebben namelijk te maken met verschillende veiligheidsrisico’s. De training brengt de deelnemers op de hoogte van deze risico’s en leert hen om op een veilige en verantwoorde wijze te werken in een besloten ruimte. Na afronding van de training kan de deelnemer maatregelen toepassen die een veilige betreding van de ruimte en veilig werken mogelijk maken.

Resultaat

De besloten ruimte training duurt één dag en bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte op locatie. De training wordt afgesloten door middel van een examen. Wanneer de deelnemer het examen met goed gevolg afrond, wordt de training verzilverd met een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet juist en veilig te handelen in noodsituaties. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid binnen productiebedrijven nog beter kunnen borgen en verhogen. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers zodat zij ook echt veilig werken. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Maatregelen voorafgaand aan en tijdens de betreding
  • Het doel evenals het gebruik van werk(betreding)vergunning
  • Werking en aflezen van gasmeetapparatuur
  • Overzicht PBM’s en betredingshulpmiddelen
  • Taak van mangatwacht (veiligheidswacht)
  • Verantwoordelijkheid van betrokken partijen
  • Handelen in noodsituatie

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dag
  • Kosten: € 1.325 (excl. reiskosten trainer)

Let op: Er dient een kraan en trainingslokaal beschikbaar te zijn voor het praktijkgedeelte. Neem contact met ons op bij twijfel aan de voorwaarden.

Naast Veilig Werken in Besloten Ruimte bieden wij ook de Buitenwacht / Mangatwacht cursus, Veilig Werken met Gevaarlijke stoffen cursus, Gasmeten cursus (EX, OX, TOX) en TRA training (Taak Risico Analyse & Werkvergunning) aan.

Veilig Werken in Besloten Ruimte op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP