Training Probleemanalyse - Probleem Oplossen

De resultaatgerichte training Probleem Oplossen (workshop) leert medewerkers een duidelijke probleemanalyse schrijven en vanuit de probleemformulering een concreet actieplan opzetten.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Training Probleemanalyse / Oplossen voor jouw werknemers

De workshop Probleem Oplossen is geschikt voor alle niveaus binnen een organisatie. Het brein is bij problemen geneigd om direct naar oplossingen over te springen. Soms is dat nuttig maar lang niet altijd. In deze training leren deelnemers gedurende de workshop een eigen (actueel) probleem analyseren en op te lossen aan de hand van een 7 stappen methode. Na de workshop heeft de deelnemer een eerste concrete stap geformuleerd in de aanpak van zijn probleem en weet met minder inspanning meer te bereiken.

Training Probleem Oplossen (Analyse)

De training Probleem Oplossen (Analyse) duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10 personen. Deze workshop is zowel geschikt voor incompany als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de medewerkers weten door een duidelijke probleemformulering meer te bereiken met minder inspanning. Dat noemen we resultaat uit opleiden!

Programma Probleem Oplossen

De workshop Probleem Oplossen wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Naast Probleem Oplossen bieden wij ook de volgende trainingen aan:

Studieduur en kosten

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 99,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Meld je aan voor Probleem Oplossen

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

Probleem Oplossen op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen