Omgaan met Onzekerheid / Angst

Beoordeeld met een 9,2!
De resultaatgerichte workshop Omgaan met Onzekerheid/Angst leert medewerkers hoe ze met angsten en onzekerheden kunnen omgaan.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Omgaan met Onzekerheid / Angst volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Omgaan met Onzekerheid / Angst

De workshop Omgaan met Onzekerheid/Angst is geschikt voor alle niveaus binnen een organisatie. In de workshop wordt met de deelnemers besproken welke onzekerheden en angsten zij in deze huidige tijd ervaren en hoe ze daar richting hun collega’s mee om kunnen gaan. Bijvoorbeeld: fysiek samenwerken na de corona periode, hoe ziet dat eruit? Aan het einde van de workshop hebben de deelnemers meer inzicht in welke onzekerheden en angsten er kunnen leven bij henzelf en hun collega’s en hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Resultaat

Deze workshop duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10-15 personen. Deze workshop is zowel geschikt voor incompany als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de deelnemers hebben meer inzicht hun eigen onzekerheden en angsten en die van hun collega’s en weten hier mee om te gaan. Dat noemen wij resultaat uit opleiden!

Programma

In between job workshops

De workshop Omgaan met Onzekerheid/Angst wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Bij de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden.

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 95,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren