OEE Training

Beoordeeld met een 8,5!
De teamleider ontwikkelt zich en weet waar verbetermogelijkheden liggen om nog beter en effectiever te produceren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding OEE Training volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor OEE Training

De OEE training is zeer geschikt voor operators, productie- en teamleiders die verantwoordelijk zijn voor productieresultaten. OEE biedt kennis over productiviteitsverhoging door efficiëntere inzet van machines. Het is de afkorting van Overall Equipment Effectiveness, in het Nederland betekent het: daadwerkelijke benuttingsgraad van machines. De OEE-methode is vooral bedoeld als Gap-analysetool met als einddoel om een productiemachine meer en/of beter te laten produceren en om de kosten van onderhoud en productieverlies terug te brengen. Voor bedrijven die lean werken is OEE een KPI om per machine te kijken waar verbetermogelijkheden liggen.

De OEE training wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Resultaat

De OEE training duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de teamleider ontwikkelt zich en weet waar verbetermogelijkheden liggen om nog beter en effectiever te produceren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Tijdens de training leert men hoe de productiviteit verhoogt kan worden door efficiëntere inzet van machines. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Beschikbaarheidsgraad berekenen en analyseren
  • Prestatiegraad berekenen en analyseren
  • Kwaliteitsgraad berekenen en analyseren

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 383,- (excl. btw)

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren