Lean Orange Belt

Beoordeeld met een 8,6!
De werknemer weet succesvol problemen op afdelingsniveau aan te pakken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Lean Orange Belt volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Lean Orange Belt

De Lean Orange Belt is geschikt voor teamleiders en hun teams die toe zijn aan het zetten van de volgende stap op het gebied van continu verbeteren. Lean Six Sigma is een methodiek voor het duurzaam en continu verbeteren van processen op een gestructureerde wijze. De training gaat dieper in op diverse verbetermethodieken, waardoor de medewerker afdelingsspecifieke problemen kan oplossen. Na afronding van de Lean training weet de medewerker specifieke machineproblematiek systematisch aan te pakken.

De training Lean Orange Belt is opgezet aan de hand van diverse Lean verbetermethoden en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Resultaat

De Lean Orange Belt duurt twee dagen en wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet succesvol problemen op afdelingsniveau aan te pakken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden. Zijn jouw medewerkers al in bezit van de Lean Orange Belt, dan is de speciale overgangstraining Lean Orange Belt to Lean Green Belt een goede overstap naar Green Belt.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Na afloop van de training, komt één van onze trainers ter begeleiding een halve dag meekijken en helpen op de werkvloer, zodat de deelnemer(s) het geleerde meteen in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • DMAIC methode
  • Zien van waarde en verliezen
  • Waardestroomanalyse
  • Selecteren van tegenmaatregelen
  • Procesbeheersingstools
  • Borgingtechnieken

Praktische informatie

  • Studieduur: 2 dagen
  • Kosten: €743,75 (excl. btw)
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren