Lean Orange Belt to Lean Green Belt

Beoordeeld met een 9,3!
De werknemer weet succesvol problemen op afdelingsniveau aan te pakken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Lean Orange Belt to Lean Green Belt volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Lean Orange Belt to Lean Green Belt

De Lean Orange Belt to Lean Green Belt training is geschikt voor managers en leiders die projecten en afdelingen aansturen en toe zijn aan het zetten van de volgende stap op het gebied van continu verbeteren. Lean Six Sigma is een methodiek voor het duurzaam en continu verbeteren van processen op een gestructureerde wijze. De training is een overgangstraining waarbij de medewerker de leert om met multidisciplinaire teams afdelingsoverschrijdende problemen aan te pakken. Na afronding van de lean training kan de medewerker op afdelingsniveau problemen systematisch oplossen.

De training Lean Orange Belt to Lean Green Belt is opgezet aan de hand van diverse Lean verbetermethoden en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Resultaat

De Lean Orange Belt to Lean Green Belt duurt vier dagen en wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet succesvol problemen op afdelingsniveau aan te pakken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden. Ben je al bekend met Six Sigma, maar beschikken jouw medewerkers nog niet over een Lean Orange Belt to Lean Green Belt? Dan kunnen zij ook meteen voor de Lean Green Belt gaan.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Na afloop van de training, komt één van onze trainers ter begeleiding een halve dag meekijken en helpen op de werkvloer, zodat de deelnemer(s) het geleerde meteen in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Klantvraag (intern of extern)
  • Oorzaakanalyse door visgraatmodellen
  • Bestuurders (x-indicatoren) en het resultaat (y-indicator)
  • Waardetoevoegende activiteiten en bottlenecks
  • OEE, SMED, Push en Pull en Poka Yoke
  • Oplossingsrichtingen
  • Borgingstechnieken

Praktische informatie

  • Studieduur: 4 dagen
  • Kosten: €1337,75 (excl. btw)
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren