Gasmeten (OX, EX, TOX)

Door de training weten medewerkers verantwoordelijk gasmetingen te verrichten en interpreteren, waardoor zij de veiligheid van hun eigen werkplek vergroten.

Jouw werknemers opleiden voor Gasmeten (OX, EX, TOX)

De cursus Gasmeten is bedoeld voor medewerkers die op hun werkplek bezig zijn met gasmeten en gasdetectie. Nadat de deelnemer de cursus Gasmeten heeft afgerond is hij/zij in staat om planmatig en veilig gas-, zuurstof-, en/of Toxmetingen te verrichten en interpreteren. Let op: voordat jouw medewerker kan deelnemen, dient de deelnemer in bezit te zijn van een geldig VCA diploma (B VCAVOL VCA).

Resultaat

De cursus Gasmeten bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Wanneer de deelnemer de cursus met een voldoende afrond, wordt de cursus verzilvert met het Cbt certificaat gasmeten. Deze certificaten zijn 3 jaar geldig. Maar nog veel belangrijker: door de opleiding weten medewerkers verantwoordelijk gasmetingen te verrichten en interpreteren, waardoor zij de veiligheid van hun eigen werkplek vergroten.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid op de werkplek nog beter kunnen borgen en verhogen. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers zodat zij ook echt veilig(er) te werk gaan. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

  • Basisbegrippen
  • Zelfstandig gasmetingen verrichten
  • Meetapparatuur, zoals gasmeter en behulpmiddelen bedienen

Praktische informatie

Gasmeten (OX, EX, TOX) op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP