Basistraining Pompen

Beoordeeld met een 9,1!
Jouw medewerker krijgt basiskennis over de werking van de verschillende soorten pompen, het gebruik en veelvoorkomende storingen. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor Basistraining Pompen

Elke installatie bevat pompen. Of het nu een procesinstallatie is, een voedingsmiddeleninstallatie of een installatie in de petrochemie; pompen maken onderdeel uit van een installatie waar met vloeistoffen wordt gewerkt. Deze training behandeld de verschillende pomptypes en hoe hier mee te werken.

De training Basiskennis Pomptechniek is geschikt voor operators, productiemedewerkers en medewerkers technische dienst.

Resultaat

De Basistraining Pompen duurt 1 dag en bestaat uit een e-learning en een praktijkdag, met praktijkoefeningen en interactieve les. Na afloop van de training ontvangt de deelnemer het bewijs van deelname. Maar nog veel belangrijker: jouw medewerker beschikt over specifieke kennis die belangrijk is binnen zijn of haar vakgebied. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers en combineren de theorie met een praktijkgerichte aanpak afgestemd op jouw organisatie. Zo kunnen jouw medewerkers direct het geleerde op de werkvloer toepassen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Basiskennis over de werking van centrifigaalpompen
 • Basiskennis over de werking van verdringerpompen
 • Basiskennis over de werking van vacuumpompen
 • Soorten asafdichtingen en het principe van asafdichting
 • Hoe je deze pompen moet bedienen
 • Veelvoorkomende storingen
 • Praktijkcasussen

Praktische informatie

 • Studieduur: 1 dag
 • Kosten: € 550 (excl. btw)
 • Niveau: mbo
 • Maximale groepsgrootte 12

Basistraining Pompen op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP