5S Training

Beoordeeld met een 8,2!
De medewerker creëert overzicht, rust en focus, waardoor de productiviteit verhoogt. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding 5S Training volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor 5S Training

De 5S training is geschikt voor iedere medewerker binnen jouw organisatie. De training biedt kennis over de zogenaamde 5S methode, waarbij men leert om zo efficiënt mogelijk hun werkplek in te richten door het wegnemen van verspillingen. 5S staat voor Scheiden, Schoonmaken, Standaardiseren, Standhouden en Systematiseren. De 5S methode maakt medewerkers aan de hand van deze categorieën bewust van hun werkomgeving. Wanneer een medewerker in staat is om zijn of haar werkplek opgeruimd te houden, dan leidt dit tot overzicht, rust en focus. Nadat de deelnemer de training heeft afgerond zal dit op langere termijn een verhoging van productiviteit betekenen, omdat men bijvoorbeeld minder tijd kwijt is aan het zoeken van spullen.

De 5S training draagt bij aan het nieuwe werken en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Resultaat

De 5S training duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de medewerker creëert overzicht, rust en focus, waardoor de productiviteit verhoogt. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De deelnemers leren de 5S methode toepassen binnen jouw organisatie, zodat de deelnemers het geleerde vervolgens direct in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Verantwoordelijkheid versterken
  • Zien van afwijkingen
  • Elimineren van verliezen
  • Organiseren van de werkplek
  • Visualiseren van de werkplek

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: €199,- (excl. btw)
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren