Veelzijdig operators op de werkvloer

Kun jij ook opgeleide operators gebruiken in jouw bedrijf? Bij Cbt wordt jouw personeel bijgeschoold tot een veelzijdige operator. De opleiding tot procesoperator op mbo-niveau wordt op maat gemaakt, waarbij de doelen van jouw organisatie centraal staan. Meer informatie over de opleiding procesoperator? Download onze brochure.

De operator-opleidingen komen in aanmerking voor een subsidievergoeding van €2700,- per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats. Download de brochure voor meer informatie.

Erkend mbo-diploma

Unieke combinatie van digitaal opleiden en coaching op de werkvloer

Subsidie praktijkleren

Maatwerk afgestemd op jouw organisatie

Het opleidingstraject simpel uitgelegd

Bekijk de video om te zien hoe het hele opleidingstraject verloopt.

Lees alles over het opleidingstraject

Lees in de brochure hoe de medewerkers van Saturn Petcare met een opleidingsplan op niveau klaar werden gestoomd voor de snelle ontwikkelingen binnen de techniek.

Saturn Petcare over het opleidingstraject

“Tijdens het opleiden werden verborgen talenten, skills en vaardigheden zichtbaar, waardoor we een natuurlijke doorstroom konden creëren!”

Sherlinda Lucas

HR business partner Saturn Petcare

Lees verder

Lees de brochure om de volledige ervaring van Sherlinda met het opleidingstraject te lezen.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Afgestemd op jouw organisatie

De procesoperator opleiding bieden we aan op een unieke manier, afgestemd op jouw organisatie. We brengen samen met jou de ambitie van de organisatie in kaart. Dit vertalen we naar een concreet opleidingsplan, waarbij de doelen van de organisatie centraal staan. Dit resulteert in personeel dat flexibeler en zelfstandiger inzetbaar is en langer binnen het bedrijf blijft werken. Operators met de juiste opleiding kunnen bovendien storingen sneller oplossen waardoor er minder sprake is van waste.  

Efficiënte manier van opleiden

De lessen worden digitaal aangeboden en daardoor is opleiden op elk moment mogelijk. Binnen de procesoperator opleiding zijn de lessen zijn flexibel in te plannen om de diensten heen. Zo blijven jouw werknemers ruim inzetbaar en kunnen ze de opleiding vanuit huis oppakken. Daardoor ben je bij Cbt jouw personeel niet een dag kwijt voor scholing, maar wordt het opleiden op een efficiënte manier gepland. Een praktijkdocent stimuleert de bbl operator om de theorie in de praktijk te brengen, bij jullie op de werkvloer.

Lesmateriaal verzorgd door VAPRO

Het lesmateriaal en de examens worden verzorgd door VAPRO. Daarmee weet je zeker dat het van hoge kwaliteit is en jouw personeel wordt opgeleid door een partij met heel veel ervaring in de procesindustrie.

Erkend mbo-diploma

Als volwaardig onderdeel van een mbo-opleiding volgt de student ook lessen met betrekking tot Nederlands, rekenen, soms Engels en werknemersvaardigheden. Bij het voltooien van de opleiding ontvangt de student een erkend mbo-diploma op niveau 2, 3 of 4.

Klantcasus: Lekkerkerker

"Cbt bleek al snel een partij te zijn die verbeteringen ook kan borgen in de praktijk"
Niels en Mariska Lekkerkerker