Resultaat uit opleiden

mechanisch- of procesoperator (in de voeding)

Beoordeeld met een 7,9!

De technologische vooruitgang gaat onverminderd snel. Uit ervaring weten wij dat nog lang niet alle werknemers de juiste opleiding hebben om met deze ontwikkelingen mee te groeien en de gewenste bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren.

Ontdek de unieke mogelijkheden voor jouw bedrijf met de samenwerking tussen VAPRO en Cbt.
Deze training wordt aangeboden in samenwerking met:

Verhoog het interne kennisniveau

Van veel productie- of lijnchefs, bedrijfsleiders, directeuren, HR of plant managers horen we dezelfde geluiden: “Nieuwe machines zijn voor werknemers lastig onder de knie te krijgen”, of “Er zijn veel nieuwe jonge werknemers in dienst die net van school komen, maar nog nooit in de praktijk met het systeem werkten”. Het kan ook zijn dat er onder het huidige personeel behoefte is om door te groeien.

Herken je deze situaties? En wil je het kennisniveau van jouw werknemers naar een hoger niveau brengen, zonder ze een dag per week kwijt te zijn aan scholing? Mét de garantie dat ze een opleiding volgen die is afgestemd op de werkplek en het doel van jouw organisatie?

De goedkoopste opleider van Nederland

Subsidie praktijkleren

Een unieke combinatie van digitaal opleiden en coaching op de vloer

Lesmateriaal verzorgt door VAPRO

Erkend mbo-diploma

Programmagids

0800 - 228 72 46

Wat onze klanten zeggen:

“Juist daarin ligt de kracht van Cbt”, licht René Kolk toe.

Alle medewerkers zelfstandig aan de lijn laten werken, dat was het doel dat AFP graag wilde bereiken. In 2018 besloot het bedrijf daarom dat alle operators een opleiding moesten volgen, ongeacht hun staat van dienst of leeftijd. Alleen voor medewerkers van 62 jaar of ouder gold een vrijstelling van de opleiding, die maximaal 2,5 jaar duurt. We hebben René Kolk, Teamleider trainingen AFP, gevraagd hoe hij en de medewerkers de samenwerking met Cbt hebben ervaren.

Cbt staat voor je klaar!

Welkom! Bij Cbt vinden we het belangrijk om je goed en snel te helpen. Om je snel van dienst te kunnen zijn vragen we je om telefonisch contact op te nemen of te mailen.

1. De goedkoopste opleider van Nederland

Het theoriegedeelte van onze opleidingen is gedigitaliseerd, waardoor uw medewerkers hun lesmomenten flexibel om hun ploegendiensten heen kunnen plannen.

2. Een unieke combinatie van digitaal opleiden (de theorie) en coaching op de vloer (de praktijk)

De manier waarop we opleiden is uniek: een combinatie van digitaal lesgeven en coaching op de vloer.

3. VAPRO verzorgt het lesmateriaal en de toetsen

De leermiddelen bieden we allemaal digitaal aan. Het lesmateriaal en de toetsen worden verzorgd door VAPRO.

4. Uw werknemer ontvangt een erkend mbo-diploma

Uw medewerkers behalen na het afronden van de opleiding een officieel erkend mbo-diploma, waaronder mechanisch operator A of B, procesoperator A of B, of operator C.

Deze bedrijven gingen je voor