Juiste mensen op de juiste plek

De juiste mensen op de juiste plek krijgen is erg belangrijk. Zeker, gezien het groeiende personeelstekort onder productiebedrijven. Mensen die goed op hun plek zitten zijn betrokken, werken met plezier en presteren beter. Maar hoe krijg je de juiste mensen op de juiste plek?

Ga Lean-gericht te werk

Het inzetten van de juiste mensen op de juiste plek, is een belangrijk onderdeel binnen continue verbetertrajecten. Daarom heeft Cbt haar trainingsaanbod van veiligheid, techniek en leidinggeven uitgebreid met Leantrainingen. Vanuit Lean zien we dat talenten en kunde van medewerkers vaak niet optimaal benut worden. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer medewerkers beneden hun potentie werken. Deze combinatie van trainingen bevordert de inzet van juiste mensen op de juiste plek. De Lean-trainingen bieden wij aan in samenwerking met Onprove.

Stimuleer doorontwikkeling

Leg verantwoordelijkheden en bevoegdheden lager in de organisatie, zodat talenten eerder zichtbaar worden. Daar vandaan kun je een coachings- of ontwikkelingstraject inzetten om medewerkers toe te laten groeien naar de plek waar ze het best passen. Zo kunnen vacatures voor leidinggevende vaak door de doorontwikkeling van eigen personeel vervuld worden.

Bied medewerkers doorgroeimogelijkheden

Wil jij talenten en kunde van medewerkers optimaal benutten? Bied medewerkers de mogelijkheid om door te groeien tot Teamleider Productie of Productiemanager. Na het afronden van de opleiding Teamleider Productie  gaan jouw medewerkers vliegend van start als leidinggevende! Neem contact met ons op door te bellen naar 0800 228 72 46 of mail naar info@resultaatuitopleiden.nl.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over alles wat er speelt in jouw branche!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Tata Steel

"De digitale leeromgeving van Cbt past bij de huidige tijd en manier van opleiden"
Dhr. Van Balen Walter, SAB Profiel, QHSE Manager bij SAB Profiel