Gratis kennis maken met onze e-learning

E-learning wint aan populariteit. Hr-managers en opleidingsverantwoordelijken kiezen steeds vaker voor e-learning in hun mix van leervormen. Logisch, want door verschillende leervormen te combineren wordt leren levendiger binnen organisaties en nemen cursisten de leerstof beter op. Belangrijk voor jouw leerrendement, maar nog belangrijker als het gaat om de veiligheid van medewerkers binnen jouw organisatie. Maak nu geheel vrijblijvend kennis met ons platform met de e-learning nen 3140 vop.

Tientallen organisaties gingen je voor

Al tientallen opdrachtgevers en duizenden deelnemers maken volop gebruik van ons e-learning platform! Onze e-learningen bieden wij blended aan, waarbij de praktijkdagen door Cbt of de opdrachtgever georganiseerd worden.

Wat zijn de voordelen?

 • 24-7 overal studeren

  Cursisten hebben 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot de leeromgeving. Met het platform van cbt krijgen medewerkers dus veel vrijheid; zij kunnen zelf bepalen wanneer zij leren. In hun eigen tempo kunnen zij het gehele leerproces doorlopen.

 • Uniforme kennisoverdracht

  Elke medewerkers wordt op exact dezelfde manier getoetst en dit kan jouw als organisatie ook aantonen.

 • Inzicht in de ontwikkeling van medewerkers

  Via heldere dashboards en rapportages heb je altijd inzicht in de vooruitgang van medewerkers. Op deze manier kan je altijd bijsturen waar nodig.

 • Vergroot de eigenaarschap van medewerkers

  Het volgen van een e-learning geeft medewerkers verantwoordelijk over zijn of haar ontwikkeling en dit draagt bij aan het vergroten van de eigenaarschap. Het motiveert en draagt bij aan een positiever zelfbeeld.

Maatwerk

Heb je een specifieke vraag en sluit een bestaande e-learning niet goed aan op datgene wat medewerkers nodig hebben? Kies dan voor maatwerk e-learning. Wij ontwikkelen voor jou een e-learning, toegespitst op jouw bedrijfsspecifieke situatie of op de wensen van de lerende. Wanneer de lerende regie krijgt over het te leren onderwerp zal dit verder bijdragen aan het vergroten van de eigenaarschap van medewerkers.
Meer weten? Bel ons via 0800 – 228 72 46 of mail naar info@resultaatuitopleiden.nl.

Aanvragen demo e-learning

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over alles wat er speelt in jouw branche!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Tata Steel

"De digitale leeromgeving van Cbt past bij de huidige tijd en manier van opleiden"
Dhr. Van Balen Walter, SAB Profiel, QHSE Manager bij SAB Profiel