Filmopnames bij SAB Profiel en Parenco

Het is een aparte tijd. Maar toch is het opleiden van medewerkers ook in deze tijd heel goed mogelijk! Het afgelopen jaar stond voor ons in het teken van het bedenken en ontwikkelen van diverse online leeroplossingen. En wat hebben wij mooie, innovatieve projecten op dit moment! We geven je graag een kijkje in de projecten waar we mee bezig zijn:

SAB Profiel

Voor SAB Profiel hebben we onlangs de training veilig werken met de bovenloopkraan volledig op maat mogen inrichten. Dat werd door het bedrijf goed ontvangen! Zo goed, dat we op dit moment bezig zijn ook de training veilig werken met de heftruck volledig op maat in te richten. Voor het gedeelte e-learning hebben Michelle van Heusden, administratief medewerker Cbt, en Albert Berendsen, trainer Cbt, afgelopen week op locatie bij SAB profiel filmopnames gemaakt.

Parenco

We zijn bezig met het ontwikkelen van de digitale werkplek opleiding bij Parenco. Startend met het procesonderdeel: drogen. Afgelopen week stond een filmdag op de agenda met Britt van Hoek, onderwijskundige en cameravrouw van Cbt! Natuurlijk met in achtneming van alle maatregelen. 

Ben je naar aanleiding van dit bericht benieuwd geworden naar wat Cbt voor jouw organisatie kan betekenen? We nemen graag, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met je door in een kennismakingsgesprek! Bel naar 0800 – 228 72 46 of stuur een mail naar info@resultaatuitopleiden.nl.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over alles wat er speelt in jouw branche!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Veco

"Cbt is een opleider die meebeweegt, snel schakelt en proactief meedenkt."
Johan Boerman, Opleidingscoördinator van Veco