Onze Cedeo erkenning is weer verlengd!

Cedeo erkenning bij Cbt

Sinds 1999 is Cbt erkend bij Cedeo. De onafhankelijke keuringsinstantie voor opleiders heeft ons keurmerk Maatwerk Bedrijfsopleidingen weer verlengd. Voor continuering van de erkenning is een nieuw klanttevredenheidsonderzoek met positief resultaat nodig.

Cedeo heeft in 2021 bij onze klanten een nieuw onderzoek uitgevoerd waar niets anders dan lovende reacties uit naar voren kwamen. Als pluspunten van Cbt worden het maatwerk, de snelheid van handelen en de prettige en professionele organisatie genoemd. Ter toelichting: “Wat prettig is, is dat de organisatie niet te groot is. Ze luisteren daardoor goed naar wat de klant wil. Daardoor weten ze goed maatwerk te maken” en “De mensen die werkzaam zijn bij Cbt spreken ons aan. Ze spreken de taal van de werkvloer en zijn heel toegankelijk.” Daarnaast gaven de klanten aan dat er goed wordt gekeken naar hen als organisatie en dat er passende voorstellen worden gedaan: “Zij kwamen met goede voorstellen en ideeën. Zij zijn creatief. Zij challengen ons en denken kritisch mee”.

Dit is iets waar wij als Cbt erg hard voor werken om te bereiken en dan ook erg trots op zijn! Wij delen graag het hele rapport met jullie:

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over alles wat er speelt in jouw branche!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Veco

"Cbt is een opleider die meebeweegt, snel schakelt en proactief meedenkt."
Johan Boerman, Opleidingscoördinator van Veco