Taak Risico Analyse en Werkvergunning

Beoordeeld met een 8,3!

De medewerkers weten een taak risicoanalyse te maken en werkvergunningen op te stellen. Waardoor de deelnemer zijn/haar eigen veiligheid borgt en verhoogd. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Binnen de industrie zijn er verschillende veiligheidsrisico’s. Het is daarom belangrijk dat er een taak risico analyse wordt uitgevoerd. Daarnaast is het belangrijk dat er een werkvergunning wordt verstrekt, voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd. De training is bedoeld voor productiemedewerkers, operators. Ook is de training geschikt voor direct leidinggevenden die werken met werkvergunningen of werkvergunningen mogen uitgeven (aanvrager, verstrekker en houder). Na afronding van de training is de medewerker in staat om zelf een taak risico analyse en werkvergunning te maken.

mbo niveau 2

1 dag

€ 1225 ( excl. btw)

0800 - 228 72 46

Programma  Resultaat Praktische informatie Incompany 

Programma 

Waarom deze training bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid binnen productiebedrijven nog beter kunnen borgen en verhogen. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. We stemmen de training af op de procedures binnen jouw bedrijf, zodat medewerkers ook echt veilig(er) te werk gaan. Tijdens de training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wet- en regelgeving
 • Risico inventarisatie en veilig werken
 • Functie TRA evenals werkvergunning
 • Opstellen TRA evenals werkvergunning
 • Procedure werkvergunning evenals rol gebruikers

Aangesloten bij een brancheorganisatie

Is jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie? Daarmee kun je in aanmerking komen voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Resultaat

Het resultaat

De training taak risico analyse en werkvergunning duurt één dag. Met een theorie- en praktijktoets sluit de deelnemer de training af. Wanneer de deelnemer beide toetsen behaald, wordt de training verzilverd met een certificaat van Cbt. Het certificaat is vijf jaar geldig. Maar nog veel belangrijker: medewerkers weten een taak risicoanalyse te maken en werkvergunningen op te stellen. Waardoor de deelnemer zijn/haar eigen veiligheid borgt en verhoogd.

“De trainers weten onze deelnemers op een passende manier aan te spreken, waardoor ze de stof goed over kunnen brengen”

CEDEO rapport 2020

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: 1 dag
 • Niveau: mbo niveau 2
 • Toelatingseisen: B-VCA of VOL-VCA
 • Kosten: €1225 voor maximaal 12 deelnemers (exclusief btw en reiskosten trainer)

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips! Geen velden gevonden.

 

Incompany 

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

Gerelateerde opleidingen

Vol VCA
Veiligheid

Productiemanager
Leiderschap & communicatie

Onze klanten