Operationeel Manager Opleiding

Na de Operationeel Manager opleiding weet de deelnemer een brug te slaan tussen doelen en realisatie. De opleiding duurt 1,5 jaar. In deze periode worden acht modules behandeld en in de laatste zes maanden wordt een scriptie geschreven. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Jouw werknemers opleiden met de Operationeel Manager opleiding

De opleiding Operationeel Manager is bedoeld voor medewerkers die vanuit de werkvloer doorgroeien in hun nieuwe positie. De operationeel manager, ook wel operations manager genoemd, is verantwoordelijk voor het efficiënt, succesvol en veilig verloop van een operatie. Daarnaast stuurt de manager productie, logistiek, technische dienst en/of inkoop aan en adviseert het management in operationele en tactische beslissingen. Na afronding van de opleiding kan de operationeel manager productiecijfers analyseren, verbetervoorstellen opstellen en het beleid omzetten naar een operationeel en realistisch uitvoerbare implementatie.

Hoe worden werknemers opgeleid tot Operationeel Manager?

De opleiding Operationeel Manager bestaat uit acht modules en een scriptie. Elke module wordt afgesloten met een examen en praktijkopdracht. Na het succesvol doorlopen van de modules, volgt het schrijven van een scriptie. De opleiding wordt verzilverd met het certificaat Operationeel Manager. Maar nog veel belangrijker: de operationeel manager weet de brug te slaan tussen doelen en realisatie. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma opleiding Operationeel Management

De volgende onderwerpen komen tijdens de Opleiding Operationeel management aan bod:

  • Leiderschap en management
  • Lean Six Sigma
  • Total Productive Maintenance
  • Lean Accounting
  • Communicatie
  • Lean Leren
  • Bedrijfskunde
  • Lean Supply Chain Management

Cbt geeft al meer dan 25 jaar operationeel manager trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op de competenties die een operationeel manager nodig heeft om de visie en doelstellingen te realiseren. Kortom: wij ontwikkelen de operationeel manager geheel in lijn met jouw organisatie!

Naast Operationeel Manager bieden wij ook de volgende trainingen aan:

 

Studieduur en kosten Operationeel Manager Opleiding

  • Studieduur: 1 jaar + 6 maanden scriptie
  • Niveau: hbo

Kies voor losse modules Per module: €859*
Kies voor de hele opleiding Hele opleiding: €6.872*
*bovenstaande prijzen zijn exclusief btw benoemd

Meld je aan voor Operationeel Manager

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

Operationeel Manager op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen