Feedback op de Werkvloer

Beoordeeld met een 8,8!
Deze training is geschikt voor alle medewerkers binnen de industrie. Hierbij valt te denken aan leidinggevenden, teamleiders, maar ook operators en productiemedewerkers.

€ 410,- excl. btw

Deze opleiding is te volgen met STAP-subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor Feedback op de Werkvloer

Binnen de industrie is het gedrag van medewerkers steeds belangrijker. Er wordt van medewerkers verwacht dat zij (voedsel) veilig werken, meedenken over verbeteringen en elkaar aanspreken op onveilig gedrag. Ook het complimenten geven aan elkaar hoort hierbij. 

Collega’s aanspreken op gedrag, positief en opbouwend, leidt tot een betere samenwerking op de werkvloer. In deze feedbacktraining oefen je in het geven en ontvangen van feedback en je leert hoe je het effect van jouw communicatie vergroot.

Resultaat

Deze training is praktisch van opzet. Vanuit een kleine theoretische basis worden veel oefeningen en rollenspellen gedaan. De focus van deze training ligt op ervaren, oefenen en doen. Deze training bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Tussen de bijeenkomsten zit 3 of 4 weken, zodat de deelnemers het geleerde in de praktijk kunnen brengen.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

Programma

Dagdeel 1 Feedback / Johari Window (Wat maakt feedback lastig?) Feedback volgens de 4G Methode, Rollenspellen en oefeningen (feedback tussen collega’s, aan medewerkers, aan leidinggevenden). Tussen de bijeenkomsten krijgen de deelnemers praktijkopdrachten mee om feedback geven in de praktijk te oefenen. Dagdeel 2 Het effect van je feedback en communicatiestijlen, je eigen communicatiestijl en die van collega’s op basis van een DISC test, rollenspellen en oefeningen(feedback tussen collega’s, aan medewerkers, aan leidinggevenden).

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dag
  • Kosten: € 410 (excl. btw)
  • Niveau: mbo-niveau 2

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Meld je aan voor Feedback op de Werkvloer

Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden de STAP-subsidie van maximaal € 1.000,- aanvragen. Iedere Nederlander kan deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding. STAP staat voor: Stimulering Arbeidsmarkt Positie.

Meld je aan voor Feedback op de Werkvloer

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren