Dag van de bhv

Bhv training

Elke eerste maandag van november besteden we aandacht aan de Dag van de bhv. Op deze dag worden bedrijfshulpverleners in het zonnetje gezet en vragen wij om aandacht, respect en waardering voor hun hulpverlening. Bedrijfshulpverleners zijn opgeleid om in noodsituaties direct te handelen en hun vaardigheden in te zetten, zowel binnen een bedrijf als in publieke ruimtes.

Train je medewerkers om veilig te handelen in noodsituaties

Bhv moet minimaal voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, afgestemd op de algemene en specifieke veiligheidsrisico’s binnen de organisatie. Daarom vindt Cbt het belangrijk dat organisaties hun bedrijfshulpverlening goed inrichten en staat bij onze bhv-training veiligheid centraal. Binnen de industrie wordt er namelijk gewerkt met machines, gevaarlijke stoffen en andere hulpmiddelen die kunnen leiden tot incidenten en calamiteiten. Bhv vraagt continue scherpte van medewerkers. Om hun vaardigheden op peil te houden, bieden wij naast de basistraining ook een herhalingstraining en een training voor de bhv-coördinator. De bhv-coördinator of hoofd bhv houdt zich bezig met de beleidsmatige kant van de bedrijfshulpverlening en draagt daarmee veel verantwoordelijkheden.

Wil je dat jouw medewerkers ook juist en veilig handelen in noodsituaties? Neem contact met ons op om te kijken hoe wij bhv op maat kunnen inrichten voor jouw organisatie.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over alles wat er speelt in jouw branche!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Tata Steel

"De digitale leeromgeving van Cbt past bij de huidige tijd en manier van opleiden"
Dhr. Van Balen Walter, SAB Profiel, QHSE Manager bij SAB Profiel