Medewerkers leren in fabriek

Veolia en Cbt vernieuwen langdurige samenwerking

Veolia Nederland en Cbt hebben hun jarenlange samenwerking verlengd. Deze voortzetting markeert een belangrijk gezamenlijk moment, waarbij beide partijen blijk geven van hun toewijding aan continue verbetering en kwaliteitsontwikkeling. Door de krachten te bundelen, is er door de jaren heen significante vooruitgang geboekt.  

“We zijn trots op het vertrouwen dat blijkt uit de verlenging van deze mooie samenwerking. We kijken uit naar de verdere samenwerking met Veolia,” aldus Richard Huurman, commercieel directeur Cbt.

Veolia is al jarenlang een gewaardeerde samenwerkingspartner. Cbt verzorgt niet alleen trainingen voor alle medewerkers van Veolia, maar neemt ook de planning hiervan voor zijn rekening. Specifiek voor Veolia ontwikkelt Cbt trainingen, waaronder op maat gemaakte e-learningmodules. Daarnaast maken alle medewerkers gebruik van het leermanagementsysteem (LMS) van Cbt, dat een naadloze en efficiënte leerervaring garandeert. Dit systeem maakt het mogelijk om de voortgang van de medewerkers nauwkeurig te volgen en de leerresultaten te optimaliseren, zodat Veolia voortdurend kan voldoen aan de dynamische eisen van de markt.

“Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden wij belangrijk voor iedereen die bij ons werkt. Van verplichte vakopleidingen tot leerprogramma’s om door te groeien, samen met Cbt kunnen we hier goed invulling aan geven. We kijken er naar uit om dit de komende jaren verder uit te bouwen en in te vullen,” zegt Veolia.

Innovatie en ontwikkeling
Met het oog op de toekomst blijft de samenwerking tussen Cbt en Veolia zich richten op innovatie en de voortdurende ontwikkeling van hun activiteiten. De trainingsprogramma’s worden voortdurend verbeterd en aangepast aan de veranderende behoeften van de industrie. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers van Veolia steeds beschikken over de meest actuele kennis en vaardigheden, wat het bedrijf een voorsprong geeft in zijn sector. Cbt ziet uit naar de voortzetting van deze productieve samenwerking om gezamenlijke doelen te blijven realiseren en nieuwe successen te boeken.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws in jouw branche!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook resultaat uit opleiden behalen?

Wij helpen organisaties bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van opleidingen en trainingen. Wil jij ook meer resultaat behalen uit opleiden? Wij denken graag met je mee!

– Richard Huurman, Commercieel Directeur