Medewerkers leren in fabriek

Cbt Resultaat uit opleiden viert 30 jaar succes

Dit jaar markeert een bijzonder moment voor CBT Resultaat uit opleiden: ons 30-jarig jubileum. Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij ons ingezet om het beste uit onze opleidingen en trainingen te halen, gericht op het ontwikkelen van medewerkers in diverse industrieën. Met trots kijken we terug op drie decennia van groei, innovatie en succesvolle samenwerkingen die ons hebben gemaakt tot de toonaangevende opleider die we vandaag de dag zijn.

Bedankt!

“Het bereiken van 30 jaar is een prestatie die we met veel trots delen.”, aldus de directie (Roy Pollmann en Richard Huurman). Onze missie is altijd geweest om de competenties van medewerkers te herkennen, benutten en ontwikkelen in lijn met de strategie van een organisatie. We bedanken dan ook graag al onze klanten, teamleden, trainers en relaties. Zonder jullie steun en vertrouwen zou het niet mogelijk zijn geweest om dit te realiseren!

Vooruitkijken naar de toekomst

Hoewel we onze 30-jarige geschiedenis vieren, blijven we ons richten op de toekomst. We omarmen nieuwe technologieën zoals VR en e-learning om onze trainingen nog effectiever te maken. Ons doel blijft hetzelfde: resultaatgericht opleiden dat bijdraagt aan de strategische doelen van organisaties. Zo laten we nog talloze andere professionals hun carrièredoelen bereiken. Samen gaan we voor nog vele jaren van succes!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws in jouw branche!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook resultaat uit opleiden behalen?

Wij helpen organisaties bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van opleidingen en trainingen. Wil jij ook meer resultaat behalen uit opleiden? Wij denken graag met je mee!

– Richard Huurman, Commercieel Directeur