De ontwikkeling van kennis en vaardigheden is cruciaal voor het succes van een organisatie

Digitaal leren met Cbt

Naast het organiseren en uitvoeren van verschillende trainingen en opleidingen, ontwikkelen wij ook gepersonaliseerde digitale leeromgevingen die bijdragen aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van de deelnemers. De digitale leeromgeving bevat alles over het leertraject op één plek, zodat medewerkers het gemakkelijk kunnen terugvinden. Dit kan bijvoorbeeld met het persoonlijke dashboard waar de deelnemer al het lesmateriaal kan terugvinden en zelf zijn voortgang kan bijhouden. Daarbij biedt de leeromgeving een vaardighedenmatrix waarmee we leeractiviteiten borgen en het geeft leidinggevende inzicht op welke onderwerpen de medewerker gecertificeerd en inzetbaar is. Onze klanten geven aan dat je met het systeem altijd compliant bent en dus auditproof.

Onze digitale leeromgeving is innovatief, interactief en flexibel, waardoor gebruikers op elk gewenst moment en op elke locatie kunnen leren. Zo wordt leren nog laagdrempeliger en makkelijker en kunnen gebruikers zichzelf ontwikkelen op hun eigen tempo en niveau. De voortgang van medewerkers is eenvoudig te borgen door de online vaardighedenmatrix waar alle informatie in één oogopslag is te zien. Hierdoor kan je de voortgang gemakkelijk bewaken en sturen op ontwikkeling.

Met onze digitale leeromgeving helpen wij organisaties om hun medewerkers beter te laten presteren en zichzelf te ontwikkelen. Dit leidt tot hogere productiviteit, meer klanttevredenheid en een betere concurrentiepositie. De digitale leeromgeving wordt volledig afgestemd op jouw organisatie, van het gebruik van de huisstijl tot de koppeling met de HR-applicatie van jouw organisatie. Een organisatie die al lange tijd gebruik maakt van voordelen van de digitale leeromgeving is Veco. Bekijk hier hoe zij de digitale leeromgeving inzetten op verschillende facetten in hun organisatie.

Wil jij meer weten over onze digitale leeromgeving en wat deze kan betekenen voor jouw organisatie? Wij vertellen je graag meer.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over alles wat er speelt in jouw branche!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Koninklijke Van der Most

"In samenwerking met Cbt hebben wij een unieke en erkende bbl-opleiding op maat ontwikkeld voor technisch talent."
Marriël van der Most, directeur van Koninklijke Van der Most