Klantcasus: Saturn Petcare

“Dankzij Cbt zijn onze mensen breder inzetbaar, bewuster van het proces en kijken vooruit”
Sherlinda Lucas, HR Business Partner bij Saturn Petcare

Saturn Petcare heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van honden- en kattenvoer en behoort tot de grootste petfoodfabrikanten van Europa. Saturn Petcare is groot geworden als fabrikant van huismerkproducten. Deze huismerkproducten leveren zij aan gerenommeerde internationale handelsketens binnen de levensmiddelenbranche, diverse discounters en drogisterijen.

Om mee te gaan met de ontwikkelingen binnen de techniek, zoals automatisering van het machinepark, koos Saturn Petcare ervoor om een samenwerking aan te gaan met Cbt. Cbt stelde een concreet opleidingsplan voor de operators van Saturn Petcare op, zodat zij meegroeien met de snelle ontwikkelingen binnen de technische branche. Sherlinda Lucas, HR Business Partner Saturn Petcare, vertelt over deze samenwerking.

Opleiden van groot belang

“Het machinepark automatiseert steeds verder en de techniek gaat dieper. Om onze operators mee te laten groeien met deze ontwikkelingen is opleiden voor Saturn Petcare van groot belang. Daarnaast zien we dat tijdens het opleiden verborgen talenten, skills en vaardigheden zichtbaar worden, waardoor we een natuurlijke doorstroom kunnen creëren”.

Doelengesprek: de sleutel tot succes!

In een doelengesprek bracht Cbt de ambitie van Saturn Petcare in kaart, waarna Cbt de uitkomsten vertaalde naar een concreet opleidingsplan. “Het inzetten van het doelengesprek was van enorme toegevoegde waarde. Dit hielp onze organisatie de scope bepalen, leerdoelen inzichtelijk te krijgen en randvoorwaarden in kaart te brengen, echt een gegronde basis voor het succes” aldus Sherlinda.

Klaar voor de toekomst

“Dankzij Cbt zijn onze mensen breder inzetbaar, bewuster van het proces, houden rekening met consequenties en kijken vooruit. Onze operators dragen verbetervoorstellen aan, die zij vervolgens
succesvol implementeren en borgen. En daar zijn wij trots op!”

Shelinda Lucas, HR Business Partner Saturn Petcare

Is jouw organisatie ook toe aan een concreet opleidingsplan?

Wij helpen organisaties bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van een opleidingsplan. Wil jij ook meer resultaat behalen uit opleiden? Wij denken graag met je mee!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden