Een sterke start voor Tata Steel

Tata steel presentatie

Onze samenwerking met Tata Steel Europe wordt alsmaar sterker! Op 9 november waren twee van onze onderwijsdeskundigen en één projectleider aanwezig op locatie bij Tata Steel om hier de eerste werkplektraining, die helemaal op maat is ingericht voor Tata Steel, te presenteren. Momenteel zijn er meerdere werkplektrainingen voor Tata Steel in ontwikkeling.

De eerste werkplektraining die Cbt heeft ontwikkeld, is de training voor de afdeling Coated Products van Tata Steel in IJmuiden. De training is gericht op de Operators die werkzaam gaan zijn op de eerste werkpositie van de dompelverzinklijn twee. Een mooie start van dit project werd gemaakt door een ontwerp te maken en de training helemaal op maat af te stemmen op de werkvloer en de organisatiedoelen. We zetten verschillende onderdelen in om de medewerkers van Tata Steel zo effectief mogelijk op te leiden, zoals werkinstructies in videovorm, 360-graden virtual reality met hotspots, animatie en e-learning. De duidelijke instructies zorgen ervoor dat begeleiders weten wat er van hen verwacht wordt. Wij trainen iedereen zo effectief mogelijk om de beste resultaten te behalen.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen