Yellow Belt

Beoordeeld met een 8,7!

De werknemer weet succesvol aan de slag te gaan met verbeterprojecten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

De Yellow Belt training is geschikt voor operators en storingsmonteurs die gaan werken met Lean Six Sigma. De training richt zich voornamelijk op machineniveau. Lean Six Sigma is een methodiek voor het duurzaam en continu verbeteren van processen op een gestructureerde wijze. De Yellow Belt training is een goede basistraining om jouw medewerkers en organisatie kennis te laten maken met de principes van Six Sigma. Na afronding van de lean training kunnen jouw medewerkers probleemanalyses opstellen en problemen op een gestructureerde wijze oplossen.

De training Lean Yellow Belt is opgezet aan de hand van diverse Lean verbetermethoden en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

1 dag

€382,50 (excl. btw)

0800 - 228 72 46

Programma  Resultaat Praktische informatie Incompany 

Programma 

Waarom deze opleiding bij Cbt?

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Na afloop van de training, komt één van onze trainers ter begeleiding een halve dag meekijken en helpen op de werkvloer, zodat de deelnemer(s) het geleerde meteen in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Projectmatig leren werken
 • Plan Do Check Act denken
 • Zien van verliezen
 • Oorzaakanalyse
 • Onderscheid Preventief & Correctief

Resultaat

Het resultaat

De Yellow Belt duurt een dag en wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet succesvol aan de slag te gaan met verbeterprojecten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Een hele afdeling of een project Lean inrichten? Dan kunnen medewerkers na de Lean Yellow Belt training de Yellow Belt to Orange Belt training volgen. Ben je al bekend met Six Sigma, maar beschikken jouw medewerkers nog niet over een Yellow Belt? Dan kunnen zij ook meteen voor de Lean Orange Belt gaan.

“We zijn met één training begonnen en nemen nu al verschillende trajecten af. De programma’s worden afgestemd op de behoefte in ons bedrijf. De trainingen zijn sterk praktijkgericht”

CEDEO rapport 2020

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: 1 dag
 • Kosten: €382,50 (excl. btw)
 • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips! Geen velden gevonden.

 

Incompany 

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

Gerelateerde opleidingen

Lean Orange Belt
Continu verbeteren

Yellow Belt to Green Belt
Continu verbeteren

Onze klanten