NEN 3140 VP

mbo 3

1 dag

€350,- 
(excl. btw)

De NEN 3140 cursus VP is bedoeld voor iedereen die onder verantwoordelijkheid van een Installatie- of Werkverantwoordelijke (IV/WV), elektrotechnische of niet-elektrotechnische werkzaamheden verricht. Werkzaamheden met of nabij laagspanningsinstallaties. Voor bepaalde werkzaamheden heeft hij/zij geen werkopdracht nodig, maar kan hij/zij volledig zelfstandig opereren. Wanneer de deelnemer de eendaagse cursus NEN 3140 VP heeft afgerond, kan hij/zij veilig werken.

Onze klanten

Waarom NEN 3140 VP bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Wij begrijpen dan ook goed dat je een fabriek niet zomaar kunt stil leggen. Daarom trainen we bij jou op locatie met onze mobiele practicumopstellingen. Met deze opstellingen kunnen medewerkers op een veilige manier hun kennis, vaardigheden en attitude (competenties) verbeteren. Tijdens de training komen onderwerpen aan bod, zoals:

  • Wet- en regelgeving
  • Elektrische risico’s en veiligheid (PBM’s en LMRA)
  • Elektrotechnische werkzaamheden (o.a. storing zoeken)
  • Beveiligingstoestellen
  • Stappenplan en procedures

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De NEN 3140 cursus VP duurt één dag en wordt afgesloten met een toets. Wanneer de deelnemer de toets behaald, wordt de cursus verzilverd met een NEN 3140 VP certificaat van Cbt. Maar nog veel belangrijker: de NEN 3140 Vakbekwaam persoon kan veilig werken aan, met of nabij laagspanningsinstallaties. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment
Een groep aanmelden? Bel voor de kosten en mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: 1 dag
Niveau: mbo niveau 3
Toelatingseisen: LTS Energietechniek of vergelijkbaar en kennis van NEN 1010
Kosten: €350 (excl. btw)

Bedrijven die aangesloten zijn bij een brancheorganisatie, kunnen in aanmerking komen voor tegemoetkoming in de studiekosten via het O&O fonds.

Locaties & Startdata

ARNHEM
23 september 2020 - NEN 3140 VP
29 oktober 2020 - NEN 3140 VP

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!