Lean en Creatief

Beoordeeld met een 8,0!

Jouw medewerker weet met een inventieve denkwijze het bedrijfsproces te verbeteren door de klant centraal te zetten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

In samenwerking met ROC MN bieden wij het keuzedeel 'Lean en Creatief' aan waarbij (nieuwe) medewerkers leren hoe ze op een creatieve manier het bedrijfsproces verbeteren door de klant centraal te stellen. De kandidaat leert op een vindingrijke en creatieve manier nieuwe oplossingen te bedenken voor problemen of vraagstukken. 

Dit opleidingstraject komt in aanmerking voor een subsidievergoeding van €1000,- per medewerker met de subsidieregeling: NL leert door! Let op: 10% van de subsidie gaat eraf voor administratiekosten.

Mbo niveau 2

6 weken

€ 1250,- (excl. btw)

Studiegids

Offerte aanvragen

0800 - 228 72 46

i.s.m. ROC Midden Nederland

Programma  Aanmelden / Startdata  Resultaat Praktische informatie Incompany

Programma 

Waarom deze opleiding bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De opleiding is praktijkgericht en stimuleert leren op de werkplek door diverse praktijkopdrachten. Tijdens de opleiding staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. Samen met onze klanten werken we aan zichtbaar betere productiemedewerkers. Inmiddels zijn al meer dan 3.000 medewerkers van klanten als FrieslandCampina, AFP, Attero en Zeelandia door Cbt opgeleid! Belangrijke aandachtspunten binnen dit traject zijn:
 • Inventief denken
 • Kwaliteitsverbetering
 • Procesmatig werken en denken
 • Toekomstgericht en proactieve houding

Aanmelden / Startdata 

Aanmelden / startdata

Wil je jouw medewerkers aanmelden voor deze opleiding? Vul dan onderstaand formulier in.

Resultaat

Het resultaat

Het opleidingstraject duurt 6 weken. De opleiding is deels online en deels op locatie. De theorie wordt behandeld in de online en fysieke lessen en kan zelfstandig bestudeerd en geoefend worden via e-learning. Daarnaast is de deelnemer bezig met praktijkopdrachten op de werkvloer. Het traject wordt afgesloten met een examen.

“Dankzij Cbt zijn onze mensen breder inzetbaar, bewuster van het proces en houden rekening met consequenties. Daar zijn wij trots op!”

Sherlinda lucas HR Business Partner Saturn Petcare

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: 6 weken
 • Kosten: €1250,- (excl. btw)
 • Niveau: mbo niveau 2 + mbo-certificaat

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips!

Geen velden gevonden.

Incompany

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

Gerelateerde opleidingen

Operator A
Techniek

Operator B
Techniek

Operator C
Techniek

Onze klanten