menu x
menu x

Vacature: financieel medewerker

  • 25 oktober 2019

Wat we doen: Resultaatgericht opleiden binnen de maakindustrie. Wat we zoeken: Secuur en klantgericht teamlid voor onze financiële administratie voor 32 uur per week.

Werkzaamheden

  • Je ben verantwoordelijk voor de administratie van Cbt en haar werkmaatschappijen. Hierin ben je dagelijks bezig met verwerken van verkoopfacturen, inkoopfacturen, financiële dagboeken, debiteurenbeheer. Tevens verzorg je de belastingaangiften en de personeels- en salarisadministratie.
  • Je bent voor onze klanten en teamleden de financiële vraagbaak.
  • In deze functie werk je nauw samen met de externe accountant van Cbt, die ook klaar staat voor je inhoudelijke vragen.
  • Je rapporteert en geeft advies aan de directie van Cbt.

Wij vragen de volgende competenties

Loyaal – Integer – Projectmatig inzicht – Secuur

Gewenste kandidaat

De juiste kandidaat heeft minimaal een MBO 4 diploma met gerichte werkervaring in de financiële administratie. Het is een sterke pre als je kennis en ervaring hebt met Afas. De ideale kandidaat wordt gemotiveerd door een omgeving waarin je veel van jezelf kwijt kunt.

Wij bieden

Werken bij Cbt betekend dat je werkt in een dynamische omgeving waarin je veel vrijheden kent, ook in de inrichting van je werkdagen. Daarbij hanteren wij een zeer goede pensioenregeling en een marktconform salaris.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je CV met motivatie op: info@resultaatuitopleiden.nl t.a.v. Joelle Damiana. Een assessment kan een onderdeel zijn van de procedure.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature financieel medewerker