SMED Training

Beoordeeld met een 8,6!
De werknemer weet door middel van SMED de omsteltijd te verminderen, waardoor jouw organisatie geld en tijd bespaart. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding SMED Training volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor SMED Training

Voor productieleiders, teamleiders en operators die bezig zijn met continue verbeteren is de SMED training zeer geschikt. De training biedt kennis over de zogenaamde SMED methode, waarbij men leert om verspilling rondom het opstellen van product A naar B in een productieproces te reduceren. SMED staat voor Single Minute Exchange of Die en richt zich op het snel, efficiënt en het in één keer goed opstellen van een proces. Waardoor de organisatie tijd en geld bespaard. De training richt zich voor namelijk op productie, maar kan op meerdere processen worden ingezet bij wisselingen van product of dienst. Nadat de training is afgerond kan de deelnemer succesvol SMED toepassen in jouw organisatie en daarmee de omsteltijd reduceren.

De SMED training draagt bij aan continue verbeteren en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Resultaat

De SMED training duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet door middel van SMED de omsteltijd te verminderen, waardoor jouw organisatie geld en tijd bespaart. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De deelnemers leren de SMED methode toepassen binnen jouw organisatie, zodat de deelnemers het geleerde vervolgens meteen in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Scheiden interne/externe activiteiten
  • Elimineren van verliezen
  • Versnellen proces
  • Verdelen van werkzaamheden
  • Borging

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: €199,- (excl. btw)
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren