Lean en Creatief

Beoordeeld met een 8,0!
Jouw medewerker weet met een inventieve denkwijze het bedrijfsproces te verbeteren door de klant centraal te zetten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

€ 1.295,- excl. btw

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Lean en Creatief volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Lean en Creatief

In samenwerking met ROC MN bieden wij het keuzedeel ‘Lean en Creatief’ aan waarbij (nieuwe) medewerkers leren hoe ze op een creatieve manier het bedrijfsproces verbeteren door de klant centraal te stellen. De kandidaat leert op een vindingrijke en creatieve manier nieuwe oplossingen te bedenken voor problemen of vraagstukken. 

Dit opleidingstraject komt in aanmerking voor een subsidievergoeding van €1000,- per medewerker met de subsidieregeling: NL leert door! Let op: 10% van de subsidie gaat eraf voor administratiekosten.

Resultaat

Het opleidingstraject duurt 6 weken. De opleiding is deels online en deels op locatie. De theorie wordt behandeld in de online en fysieke lessen en kan zelfstandig bestudeerd en geoefend worden via e-learning. Daarnaast is de deelnemer bezig met praktijkopdrachten op de werkvloer. Het traject wordt afgesloten met een examen.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De opleiding is praktijkgericht en stimuleert leren op de werkplek door diverse praktijkopdrachten. Tijdens de opleiding staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. Samen met onze klanten werken we aan zichtbaar betere productiemedewerkers. Inmiddels zijn al meer dan 3.000 medewerkers van klanten als FrieslandCampina, AFP, Attero en Zeelandia door Cbt opgeleid! Belangrijke aandachtspunten binnen dit traject zijn:

  • Inventief denken
  • Kwaliteitsverbetering
  • Procesmatig werken en denken
  • Toekomstgericht en proactieve houding

Praktische informatie

  • Studieduur: 6 weken
  • Kosten: € 1.295,- (excl. btw)
  • Niveau: mbo niveau 2 + mbo-certificaat

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren