Kernkwadranten

Beoordeeld met een 9,2!
De resultaatgerichte workshop Kernkwadranten maakt in de praktijk de ambities van jouw medewerkers waar. De workshop leert medewerkers om eigen gedrag te herkennen en hier op een effectieve manier mee omgaan.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Kernkwadranten volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Kernkwadranten

De workshop Kernkwadranten is geschikt voor alle niveaus binnen je organisatie. Tijdens de workshop leert de deelnemer (door het doorlopen van zijn/haar eigen kernkwadrant) eigen gedrag herkennen en hoe hier op een effectieve manier mee om te gaan. Aan het einde van de workshop heeft de deelnemer inzicht in zijn kernkwaliteiten en wat daar de positieve en negatieve kanten (valkuilen) van zijn. Daarnaast kan de deelnemer door middel van diverse tools hierover het gesprek met zijn/haar teamleden aangaan.

Resultaat

De workshop Kernkwadranten duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10-15 personen. Deze workshop kan het beste ingezet worden voor deelnemers van dezelfde organisatie. Maar nog veel belangrijker: de medewerkers hebben inzicht in hun kernkwaliteiten, weten wat daar de positieve en negatieve kanten (valkuilen) van zijn en weten hoe ze met zijn/haar teamleden hierover in gesprek kunnen gaan. Dat noemen wij resultaat uit opleiden!

Programma

In between job workshops

De workshop Kernkwadranten wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Tijdens de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. Een variant van de workshop is het spelen van het kwaliteitenspel met de deelnemers. Deelnemers leren hierbij de sterke en minder sterke kanten van zichzelf en die van collega’s kennen. Hierdoor ontstaat meer inzicht in elkaar waardoor men elkaar meer waardeert. Voor deze variant is het belangrijk dat de deelnemers elkaar goed kennen. De variant is daarom vooral geschikt voor bestaande teams binnen bedrijven.

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 95,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren