Het Echte Gesprek en Feedback

Beoordeeld met een 8,9!
De resultaatgerichte workshop Het Echte Gesprek en Feedback leert medewerkers hoe ze een echt gesprek voeren, hoe ze feedback kunnen geven en hoe ze een lastig gesprek aangaan.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Het Echte Gesprek en Feedback volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Het Echte Gesprek en Feedback

De workshop Het Echte Gesprek en Feedback is geschikt voor alle niveaus binnen een organisatie. De workshop geeft de deelnemers inzicht in hoe je een echt gesprek voert en dat een gesprek ook spannend mag zijn. Daarnaast leren ze wat feed-up, feedback en feed-forward is en hoe ze dit kunnen inzetten. Daarvoor worden oefeningen en eenvoudig uitgelegde theorieën gebruikt om het echte gesprek en feedback te laten ervaren. Na de workshop is de deelnemer in staat om op een andere manier dan dat hij/zij gewend was een lastig gesprek aan te gaan.

Resultaat

De workshop Het Echte Gesprek en Feedback duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10-15 personen. Deze workshop is zowel geschikt voor incompany als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de medewerkers weten hoe ze een echt gesprek voeren, feedback kunnen geven en hoe ze een lastig gesprek aangaan. Dat noemen wij resultaat uit opleiden!

Programma

In between job workshops

De workshop Het Echte Gesprek en Feedback wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Tijdens de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. Voor het ‘echte gesprek’ wordt een acteur ingezet, zodat de deelnemers kunnen oefenen met praktijkvoorbeelden.

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dag
  • Kosten: € 160,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren