Workshop Coachend Leidinggeven

Mensen in een organisatie maken het échte verschil. Nog meer dan financieel vermogen en technologie, want mensen zorgen ervoor dat een bedrijf zich blijft ontwikkelen. Leidinggeven op de werkvloer speelt hierin een cruciale rol

Startmomenten
15 september 2021 | € 80,-

Coachend leidinggeven is een effectieve manier van leidinggeven die steeds vaker wordt gebruikt. Maar wat is coachend leidinggeven eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat je de medewerkers op de juiste manier coacht?

Behaal resultaat uit opleiden

Cbt en Two Inspire hebben de handen ineengeslagen om jou te helpen bij dit vraagstuk. Dit doen wij door de workshop Coachend Leidinggeven aan te bieden. Tijdens deze eendaagse opleiding coachend leiderschap leer je wat coachend leidinggeven inhoudt en net zo belangrijk; hoe je het in de praktijk brengt. Na deze workshop weet je jouw medewerkers op de juiste manier te coachen en te motiveren. Wij noemen dit resultaat uit opleiden!

  • Het geleerde direct toepassen in de praktijk
  • Hogere tevredenheid over het werk
  • Betere prestaties van de medewerkers
  • Betere resultaten voor het bedrijf!


Wil je weten hoe jij het beste in elke medewerker naar boven haalt mét oog voor de belangen van het bedrijf? Meld je dan aan voor de workshop Coachend Leidinggeven!

Slechts één dagdeel

De workshop is zowel fysiek als online te volgen en duurt slechts één dagdeel. Hierdoor kun je de cursus Coachend Leidinggeven eenvoudig om werktijden heen plannen. Wil je als bedrijf meerdere werknemers aanmelden of meerdere workshops volgen? Dan profiteer je van een voordeel, want de 5e deelnemer of 5e workshop is gratis!

Waarom deze workshop bij Cbt & Two Inspire?

De training is afgestemd op productieprocessen van de organisatie, waardoor je leert wat voor jouw organisatie belangrijk is. Starten kan op elk moment en op ieder gewenste locatie. Tijdens de training is zowel persoonlijk als online praktijkbegeleiding mogelijk.

Groepen aanmelden?

De workshop Coachend Leidinggeven is een resultaatgerichte training die van jouw medewerker de ambities als leider waarmaken. De workshop geeft jouw medewerkers concrete handvatten om de competenties als leidinggevende naar een hoger niveau te brengen. Grote groepen aanmelden? Bel voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Deze bedrijven gingen je voor